Menu
fr

Technologieën: geavanceerd en veilig

Lichtkleur

Alle lampen zijn verkrijgbaar in verschillende lichtsterktes, maar ook in verschillende lichtkleuren. Meest gebruikelijk is kleur 2700/2800K, ook wel Warm Wit genoemd. Verder zijn er nog 3000K Wit, 4000K Koel Wit en 6500K Nature Colour (Daglicht).

Kunststof lampvoet  

Sommige MEGAMAN® lampen zijn uitgerust met een kunststof lampvoet die niet alleen roestvrij zijn, maar ook slechte contacten elimineert. Deze lampvoet verzekert een goede hechting aan het lamplichaam als U de lamp uit het armatuur wenst te verwijderen. Na 15.000 branduren zullen deze lampvoeten niet vastroesten in de armaturen.

Uniek

MEGAMAN® is uniek omdat we Uw dromen in werkelijkheid brengen! De Reflector Series zijn 's werelds eerste reeks energie besparende reflectoren in R50, R63, R80, GU10 en AR111-vormen die de perfecte vervangers zijn voor halogeen- of gloeilampreflectoren.

MEGAMAN® bekommert zich ook om de estetische kant van decoratieve verlichting. Daarom werden de Classic, Kaars en Softlight modellen voorzien van translucente behuizing om een 360º lichtafgave te verzekeren.

Technologieën

MEGAMAN® heeft naast de verschillende designs, ook verschillende technologiën in de lampen zitten.  klik hier > /library/files/cataloog/MEGAMANTechnology.pdf

Ingenium technologie: extreem lange levensduur bij CFL

Deze techonologie verlengt de levensduur van onze spaarlampen tot 15.000 branduren, maar ook het aantal schakelingen (aan/uit) wordt uitgebreid tot minstens 600.000. Verder wordt de ‘voorverwarmingstijd' teruggebracht tot minder dan 1 seconde.

Dimmerable technologie: traploos dimbaar

U kan nu kiezen tussen de volle lichtkracht van deze lampen of gedimde sfeerverlichting met de MM DEIMMERABLE lampen. Deze lampen functioneren perfect met een groot aantal electronische of digitale dimmers van de betere merken, zonder bijkomende aanpassingen aan uw systeem.

UV stop

De kwaliteits-LED lampen van Megaman produceren ten opzichten van de te vervangen halogeen lampen geen schadelijke IR- en UV-straling. Hierdoor zijn ze ook uitermate geschikt voor het optimaal uitlichten van gevoelige kunstobjecten.

1.000.000 x ON/OFF

Eén van de punten die dikwijls uit het oog worden verloren is het aantal schakelingen bij lampen. Bij Megaman kunnen de lampen met dit logo 1.000.000 x geschakeld worden. Deze lampen zijn eveneens geschikt om te gebruiken op een bewegingsmelder.

filament lamp

IP20

IP44

IP54

IP55

IP65

driver / trafo in

driver / trafo ex

Classe II

step dimming led

dim to warm

parabolische reflector

TCH technologie

360° rondom

Ingenium RF

Glasbreuk bescherming

330° rondom

dimbaar

tunable white

Lamp zonder vloeibaar kwik

 

 

U-DIM

MEGAMAN® U-DIM™-technologie zal worden aangeboden als standaard functie in MEGAMAN® Hybrid Reflector LEDs. MEGAMAN® U-DIM™ LED's bieden ook superieure prestaties, flikkervrij dimmen van 100% tot slechts 5%; in combinatie met onze nieuwste Dim to Warm technologie kunt u zelfs exact dezelfde warmte als halogeen behalen, bij het dimmen voor een gezellige sfeer.

Lilliput Replacement

Bewegingssensor

Bewegingssensor

Perfect White

IP66

Ingenium BLU

Rich Colour

Ontwikkeld om de intensiteit en kwaliteit van kleuren te maximaliseren. Met een zeer hoge kleurweergaveindex bovzn de Ra 92

Hybrid Reflector

Excellente reflector, hoge functionaliteit en een nauwkeurige controle van de lichtbundel!

REPLACEMENT 50W

REPLACEMENT 75W

REPLACEMENT 100W

GLAS

Vervaardigd uit glas
 

Dual Beam

Dual Beam Technology

Druk op de lens om uw lichtbundel te selecteren

Uitgebreid assortiment verlichting!

Ontdek het hier.