Menu
fr

OVER MEGAMAN 

Opgericht in 1994, is MEGAMAN® een gerenommeerd merk geworden, behorend tot de top 3 merken van de energiebesparende lampen. In Europa is MEGAMAN® een toonaangevend merk in spaarlampen en LED. Megaman positioneert zichzelf bij de toonaangevende leiders in innovatief lampendesign van opmerkelijke kwaliteit.

Betere ideëen, Beter leven!

De grote drijfveer achter het succes van MEGAMAN® is de constante zoektocht om gewone lampen zowel als halogeenlampen te vervangen door spaarlampen en LED lampen.

Ons doel is het zorgen voor gemoedsrust en flexibiliteit bij onze klanten: we bieden hen immers de beste lichtoplossingen in een brede waaier van mogelijkheden met unieke designs en innovatieve technologiën. Onze toewijding om nieuwe paden in de verlichting te bewandelen en steeds nieuwe energie besparende oplossingen te zoeken, leidt naar onverwachte en creatieve ervaringen bij onze klanten.

Vernieuwende en unieke producten

In 1996 was MEGAMAN® de eerste spaarlampenfabrikant die een spaarlamp op de markt bracht met de vorm van een klassieke lamp en een kaarslampvorm, de start van de decoratieve vormen in energiezuinige lampen. 

Enkele jaren later, in 2002, lanceerden we de eerste CFL GU10 reflector ter vervanging van de alomgekende halogeenspot. Verdere onderzoeken op dit terrein, leiden tot niet minder dan 21 verschillende types energie besparende reflectorlampen.

In 2005 en 2006 luidde MEGAMAN® een nieuw tijdperk van spaarlampen in met de lancering van de dimbare spaarlampen, respectievelijk de DORS-dimming en de Smooth dimming series.

Nochtans rust MEGAMAN® niet op zijn lauweren, elke dag opnieuw zoeken onze onderzoekers verder naar nieuwe oplossingen om energie te besparen dmv spaarlampen. Niet alleen vernieuwende technologiën zijn daarbij belangrijk, ook het oog wil wat; design staat eveneens hoog in ons vaandel.

Door steeds op zoek te gaan en op vraag van hun klant start MEGAMAN® in 2009 met de LED Reflector met TCH technologie. MEGAMAN® maakt gebruik van MULTI - chips, LED arrays, meerdere leds op een plaatje. En een degelijke koeling die garant staat voor een lange levensduur. 
Hoogwaardige componenten dienen om op een vlotte manier te kunnen dimmen en alsook veelvuldig te kunnen schakelen. 

In 2011 kunnen de dimbare ledlampen van MEGAMAN® iedereen in de gewenste gemoedstoestand brengen en zorgen deze lampen voor de juiste sfeer. 

Tot op heden zijn er steeds terugkerende kernwoorden die MEGAMAN® lampen en verlichtingstoestellen maken tot wat ze zijn: 
INNOVEREND - KWALITATIEF - ENERGIEZUINIG - UNIEK DESIGN

Uitgebreide wereldwijde distributie 

Megaman producten zijn wereldwijd verspreid, je vindt ze in alle continenten: Europa, Afrika, Amerika, Azië... Momenteel wordt MEGAMAN® verspreid in 80 landen wereldwijd, een cijfer dat nog dagelijks aangroeit.

Strikte kwaliteitseisen en managementssytemen

Om er zeker van te zijn dat onze MEGAMAN® lampen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen, zijn onze productie- en assemblagewerkplaatsen uitgerust met hoogtechnologische assemblagelijnen, ISO17025 gecertifieerde laboratoria en ‘Life'-testruimtes (voldoen aan IEC 60969 en geverifiëerd door SEMKO). Daarenboven kunnen we, niet zonder enige trots, boven op een lange lijst van internationaal erkende certificaten en erkenningen zoals : ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, QC 08000, SA 800, deze verzekeren ons dat onze producten voldoen aan de hoogste internationale kwaliteitseisen.

Onze zorg voor het milieu (Eco-FRIENDLY PRODUCTS) 

Een andere doelstelling van MEGAMAN® is de constante zorg voor betere levenskwaliteit, zonder daarbij de zorg voor het milieubehoud uit het oog te verliezen. Door milieubehoud als topprioriteit te beschouwen, verplicht MEGAMAN® zichzelf hiervoor maatregelen te treffen in alle stappen van het productieproces, tot zelfs het afval- en recyclageproces.

Markterkenning

Doorheen de jaren staat MEGAMAN® bovenaan de lange lijst van erkennigen en aanbevelingen, een erelijst waarop we bijzonder trots kunnen zijn. We nodigen U dan ook hartelijk uit om te ontdekken hoe MEGAMAN® onverwachte lichtervaringen creëert die niet alleen hoogtechnologische meesterwerken zijn, maar ook innoverend.

Award Batibouw 2007 en 2013

  

Uitgebreid assortiment verlichting!

Ontdek het hier.